Traphallen en gemeenschappelijke delen onderhouden

U zoekt een schoonmaakservice voor…?

Bij Cleanit reinigen we niet alleen kantoren, showrooms en bedrijfsgebouwen. Gemeenschappelijke delen onderhouden in appartementsgebouwen en kantorencomplexen behoort ook tot ons dienstenpakket.

U kan niet alleen traphallen, liften en overige gemeenschappelijke delen zoals parkeergarages en de gedeelde berging door ons laten onderhouden, maar even goed de ramen en de gemeenschappelijke tuin. Met Cleanit heeft u namelijk 1 aanspreekpunt voor interieurschoonmaak, glazenwas en tuinonderhoud.

U kan ons eveneens eenmalig inschakelen voor een grondige poestbeurt of voor schoonmaak en onderhoud op regelmatige basis. Wij passen onze service helemaal aan uw wensen aan!

Wie, wat, waar en wanneer?

Ons periodiek onderhoud van gemeenschappelijke delen wordt heus niet telkens door een vereniging van mede-eigenaars (VME) of syndicus van een appartementsgebouw aangevraagd. Ook particuliere of professionele eigenaren van een volledige opbrengsteigendom of kantorencomplex, franchisegevers en bedrijven met verschillende vestigingen doen geregeld beroep op onze schoonmaakdiensten.

“Ongeacht hoe groot of klein uw project ook is,
wij komen met plezier ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken.
Wij nemen schoonmaakopdrachten aan voor oppervlaktes van 15 tot 1.500 m2.”

 

Dat we de ruime regio rond Antwerpen, Wommelgem, Aartselaar en Grimbergen bedienen en beschikken over een mobiele ploeg met meer dan 25 wagens en een 30-tal medewerkers blijkt voor dergelijke klanten en hun facility managers een echte troef. We kunnen immers op hetzelfde tijdstip of op verschillende dagen de gemeenschappelijke delen onderhouden van verschillende gebouwen en dat zowel tijdens als buiten de kantooruren. Tenslotte kunnen onze klanten ook rekenen op een professionele schoonmaakservice en transparante communicatie en facturatie.

Nieuwsgierig naar het prijskaartje?

Op zoek naar een praktische oplossing voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen in uw opbrengsteigendom, appartementsgebouw of kantorencomplex? Stuur ons gerust een mailtje. Wij komen gratis bij u langs om de gewenste poetswerken te bespreken en een vrijblijvende prijsofferte op te stellen.

CONTACTEER ONS

top