Schoonmaak kantoren & handelspanden

U vertrouwt de schoonmaak van uw kantoren toch niet aan eender wie toe?

Wanneer u een schoonmaakfirma zoekt voor de wekelijkse schoonmaak van uw kantoren of uw handelspand houdt u ongetwijfeld rekening met meerdere criteria dan enkel de mate van properheid. Ook betrouwbaarheid, correcte facturatie en vlotte communicatie met uw poetshulp zullen een belangrijke rol spelen bij de keuze voor een nieuwe vaste poetsfirma.

Als u uw kantoren of winkelpand overdag laat schoonmaken, verwacht u uiteraard dat uw poetsdame uw klanten, zakenrelaties en andere bezoekers vriendelijk begroet. Wordt uw kantoor of winkelruimte buiten de openingstijden gereinigd, dan moet u uw schoonmaker vooral blindelings kunnen vertrouwen.

Welke uw prioriteiten ook zijn, bij schoonmaakbedrijf Cleanit mag u op beide oren slapen! Wij zijn namelijk al jaren bewust gespecialiseerd in schoonmaak voor bedrijven en garanderen u een zorgeloze samenwerking en periodieke schoonmaak die volledig wordt afgestemd op uw wensen!

Hoe onze periodieke schoonmaak kantoren & winkelpanden het verschil maakt?

Altijd dezelfde vertrouwde glimlach

U krijgt steeds dezelfde vertrouwde poetsdame over de vloer. Is uw vaste schoonmaker ziek of met vakantie, dan hebben wij altijd een vervanger klaarstaan om continuïteit te garanderen.

1 vaste en vertrouwde contactpersoon

Zaakvoerder Thomas Allard komt persoonlijk bij u langs voor een vrijblijvend kennismakend gesprek en begeleidt het schoonmaakpersoneel ook tijdens de eerste poetsbeurt in uw bedrijf.

Wij zijn professionals

Onze schoonmakers krijgen interne opleidingen van ervaren collega’s inzake poetstechnieken en brengen alle nodige poetsmaterialen mee. U hoeft dus helemaal niets te voorzien.

Wij spreken uw taal

Al onze schoonmaakhulpen zijn Nederlandstalig of beschikken minstens over voldoende kennis van het Nederlands om vlot met u, uw medewerkers en bezoekers te kunnen communiceren.

Duidelijke facturatie

Vooraf spreken we een vast maximumbedrag af voor de schoonmaak. Deze kosten worden op tijd, duidelijk en correct gefactureerd. Sowieso betaalt u enkel voor werkelijk gepresteerde uren.

Langetermijn samenwerking in vertrouwen

Cleanit is een betrouwbare partner op elk vlak met een onberispelijke reputatie en een opvallende hoge klanttevredenheid en -retentie. Hoe we dit realiseren leest u hier.

Waarvoor kan u Cleanit zoal inschakelen?

Dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of eenmalige schoonmaak van kantoren, handelspanden, magazijnen,… tijdens of buiten de kantooruren. reinigen van glaspartijen aan de buiten- en binnenzijde van uw bedrijfsgebouw periodiek tuinonderhoud van de groenpartijen rondom uw bedrijfsgebouw en parking regelmatig onderhoud van de gemeenschappelijke delen (traphallen, liften, ed…) in appartements- of gedeelde kantoorgebouwen

Schoonmakers in Antwerpen en Vlaams-Brabant

We beschikken over kantoren in Aartselaar, Wommelgem en Grimbergen en een mobiele kuisploeg bestaande uit ca. 25 wagens. Daardoor kunnen we onze schoonmaakdiensten aanbieden in Groot-Antwerpen, de Antwerpse Haven en Vlaams-Brabant.

Benieuwd naar onze tarieven?

Gewoon een berichtje sturen volstaat om gratis en geheel vrijblijvend een richtprijs voor periodieke schoonmaak van kantoren of handelspanden te ontvangen!

CONTACTEER ONS

top